Altijd op afspraak

Wij ontvangen jouw klanten altijd op afspraak. In de meeste gevallen nemen we zelf telefonisch contact op en plannen we samen een showroombezoek in. 

Het zelf maken van een afspraak biedt ons de mogelijkheid om het volledige dossier grondig voor te bereiden. We weten perfect wie komt én wat er moet gekozen worden. 

Bovendien zijn we dan zeker dat elke klant tijdig de nodige materiaalkeuzes maakt.  Zo ondersteunen we een vlot verloop van het bouwproces. 

Toonzaal Piani

Aantrekkelijke mogelijkheden in elke prijscategorie

Als specialist in vloeren, wandtegels, laminaat en parket bieden we steeds een uitgebreid assortiment aan. 

Dit aanbod blinkt uit in veelzijdigheid, waarbij we voor elke prijscategorie talrijke volwaardige alternatieven kunnen bieden. 

Zowel voor projecten in het luxesegment als budgetgerichte bouwprojecten zijn wij de perfecte all-in vloerpartner. 

Advies op maat

Onze klantenadviseurs Lotte en Eline weten waarover ze spreken. Tijdens het kennismakingsgesprek luisteren ze uitgebreid naar de wensen en verwachtingen. 

Ze bekijken de eventueel al eerder gemaakte interieurkeuzes, zodat ze het kiezen van de vloeren hier naadloos op kunnen afstemmen. 

Tijdens de aansluitende rondleiding in onze showroom selecteren Lotte en Eline alle mogelijke vloeren die in het budget passen én voldoen aan de klantenverwachtingen. 

IMG_9152

Bezoek onze showroom op afspraak

Hoge Mauw 490
2370 Arendonk