Aannemers en projectontwikkelaars hebben de keuze uit één van onze twee samenwerkingsformules:

1. Uitsluitend keuzebegeleiding én leveren

Wij concentreren ons op een professionele klantenbegeleiding in onze showroom en leveren tijdig de bestelde vloeren en tegels op de werf. 

Daarbij staan we garant voor een stipte facturatie en correcte verrekeningen bij materiaalkeuzes die de voorziene prijzen in het lastenboek overstijgen.

We maken bij aanvang van het project praktische afspraken met het plaatsingsbedrijf omtrent de leveringen en eventuele bijbestellingen. 

Met een open en proactieve communicatie volgen we het project in elk stadium op. 

Daarbij voorzien we op afroep stipte leveringen van de bestelde vloeren, tegels, laminaat en parket.

2. Optioneel ook plaatsing door eigen vakmensen

Wij beschikken over verschillende eigen plaatsingsteams. Hierdoor kunnen we niet alleen begeleiding bieden bij de materiaalkeuzes en tijdig de vloeren leveren, we zorgen ook voor een vakkundige plaatsing. Deze extra dienstverlening is optioneel én geldt voor projecten in heel Vlaanderen. 

Met deze totaalaanpak zijn wij 100% verantwoordelijk voor het goede verloop en garanderen we aannemers en projectontwikkelaars een volledige ontzorging. 

Aanslepende discussies tussen leverancier en plaatsingsbedrijf bij problemen of misverstanden zijn onmogelijk, aangezien de volledige verantwoordelijkheid onder één bedrijf valt.